BRAZİLİAN JİU JİTSU DERSLERİ

blog yazısı ekle !

BRAZİLİAN JİU JİTSU DERSLERİ

Brazilian Jiu jitsu derslerine her yaştan ve her kesimden sporcular katılabilmektedir. BJJ sporuna yeni başlayan sporcuların ya da yeni başlamak isteyen sporcuların akıllarında olan en önemli sorulardan biri de BJJ dersleri nasıl yapılır, neler yapılır? İşte tüm bu soruların cevabını sizler için araştırdık.



Her sporun kendine özgü benimsediği bir felsefe ve ulaşmak istediği hedefler vardır. İşte Brezilian Jiu jitsu derslerinde de ilk olarak rakibe zarar vermeme, hoş görü ve daha birçok benimsediği görüşlerinden oluşan felsefesi sporcularına öğretilir. Çünkü bütün çalışmaları bu felsefe üzerine bina edilmiştir ve tam anlamıyla bir savunma sporunda öğrenilmesi gereken şeylerdir. Ayrıca her bir sporcunun kendine özgü ulaşması gereken hedefler belirlemesi ve bu hedeflere ulaşabilmek için çalışmalar yapması gerekir. BJJ derslerinde öğrencilerin yapması gereken görevler vardır. En önemli görev nitekim sporcuların; aklını, ruhunu ve bedenini güçlendirmesi ve geliştirmesine yönelik görevleridir. Bunu da nitekim BJJ antrenörleri ve ustalarının her bir sporcuya özel olarak hazırladığı çalışma programlarıyla mümkün olmaktadır.

Krav Maga Ankara

Eryaman

devamını oku... Adres: Şehit Osman Avcı Mahallesi Göksu Prestij Konutları Kat:2 No:37 Eryaman - Ankara

Jet Spor Kulübü - Çukurambar

Çukurambar

devamını oku... Adres: İşçi Blokları Mahallesi 1500. Cadde ODC Alışveriş Merkezi No:9/1 Çankaya - Ankara

Jet Spor Kulübü

Ümitköy

devamını oku... Adres: Mutlukent Mahallesi 1936. Sokak No:10-3A Ümitköy-Ankara

Step Pilates

Tunalı

devamını oku... Adres: Barbaros Mahallesi Guniz Sokak No:33/2 Tunalı - Ankara

Ncm Personal Training

Yaşamkent

devamını oku... Adres: Konutkent Mahallesi 2983 Cadde No:72/A Yaşamkent-Ankara

Quads Team

Çayyolu

devamını oku... Adres: Konutkent Mahallesi 3028. Cadde 16-B/10 Kule Evo Çayyolu-Ankara

ENT Spor Akademisi

Eryaman

devamını oku... Adres: Şehit Osman Avcı Mahallesi Kaplan Caddesi 8/B Daire:49 Bordo Platinum Residence Etimesgut - Ankara

Okay Köksal Güreş Okulu

Batıkent

devamını oku... Adres: Yeni Batı Mah. Palandöken Cad. No:58 Batıkent - Ankara

Tuğcu Fight Club Pt Studio

Yaşamkent

Ankara Yaşamkentte bulunan Tuğcu Fight Club PT Studio salonumuzda milli antrenörler eşliğinde ister birebir ister grup dersi olarak Pilates, Aletli refomer boks muay thai kick boks ,mma branşlarını yılların tecrübesi olarak vermekteyiz.

Tuğcu Fight Club PT Studio birebir özel dersler ayrıca grup dersleri boks, muay thai, kick boks ,mma branşlarında milli antrenörler eşliğinde özel dersler verilmektedir.
devamını oku...
Adres: Yaşamkent Mahallesi 3132 Sokak No:21 Yaşamkent-Ankara

Elit Sporcular Spor Kulübü

Balgat

devamını oku... Adres: Oğuzlar Mahallesi Osmanlı Caddesi No:12/B Balgat-Ankara

Deniz Spor Kulübü

Maltepe

''Deniz Spor Kulübü'' 2012 Yılından Bu Yana Ankara Demirtepe' De Hizmet Vermektedir. Alanında Uzman Kadrosu İle Mma, Kickboks, Boks, Pilates, Reformer, Zumba, Yoga, Muaythai, WingChun, Aikido, Branşlarından herhangi biri ile hayatınıza farklı bir deneyim katabilirsiniz. İster amacınız profesyonel bir sporcu olmak olsun, ister amacınız spor yapıp formda kalmak olsun, Bizimle başarıya ulaşacağınıza eminiz.Haftanın belli günlerinde grup egzersizlerine katılabileceğiniz gibi, istediğiniz eğitmenden bire bir özel ders alıp gelişiminizi daha profesyonel şekilde programlayabilirsiniz.devamını oku... Adres: Şehit Gönenç Caddesi No:16/A (Eski maltepe pazarı karşısı) Çankaya-Ankara

Deniz Spor Kulübü - Pilates Studio

Maltepe

devamını oku... Adres: Maltepe Mah. Şehit Gönenç Cad. 16 / B Maltepe - Ankara

Ocean Sport Akademi

Ümitköy

devamını oku... Adres: Mutlukent Mah. 2432. cad. 1971. sok. No:2 (Ümitköy Burger King yanı) Ümitköy-Ankara


Brezilian Jiu jitsu dersleri diğer savunma ve dövüş sporlarında olduğu gibi ilk olarak alıştırma ve egzersiz çalışmalarıyla başlanır. Sadece bununla da kalmayarak kas ve kemik kütlenizi artırmaya yönelik çalışmaların yapılması sağlanır. Ayrıca bu çalışmaların amacına ulaşabilmesi için derslerin Fitness çalışmaları ve beslenme programları ile desteklenmesi çok önemlidir. Brezilian Jiu jitsu dersleri üç aşama olarak yapılır. Yani daha açık olarak bahsedecek olursak; yeni başlayanlar, amatörler ve profesyoneller olarak sınıflandırılır. Dersler de yine bahsettiğimiz seviyelere uygun olarak yapılır.

BJJ dersleri sporcuların isteklerini her anlamda karşılaması üzerine yapılır. Yani spor amaçlı yapanın da isteklerini karşılamakta, bu alanda kariyerini sürdürmek isteyenlerin de isteklerini karşılamaktadır. Bu nedenle her ne amaçla Brezilian Jiu jitsu derslerine katılıyorsanız bilmeniz gereken en önemli husus şu ki, derslere düzenli olarak devam etmeniz ve çalışmalara gereken özeni göstermeniz durumunda çok kısa bir süre içerisinde bütün hedefleriniz çok kolay bir şekilde ulaşabileceksiniz. Zaten BJJ ustaları ve antrenörleri de dersleri bu amaç üzerine yapmaktadırlar. Daha detaylı bilgiler edinmek istiyorsanız sizler de en yakınınızda bulunan spor salonu ve ya spor merkezlerinde BJJ antrenörleriyle görüşerek aklınızdaki sorulara cevap bulabilirsiniz.