TAE BO DERSLERİNE KİMLER KATILABİLİR?

blog yazısı ekle !

TAE BO DERSLERİNE KİMLER KATILABİLİR?

Tae bo evrensel bir egzersiz türüdür. Oldukça etkili bir formda kalma ya da forma girme metodu olan Tae bo spor salonlarında ve spor merkezlerinde uzman hocalar tarafından dersleri verilmektedir. Tae bo oldukça yüksek tempoya sahip bir egzersiz olduğu için sağlık durumu iyi olan bu tempoya uygun olan her yaştan, her kesimden ve her cinsten insanın yapabileceği bir egzersizdir. Bu nedenle eğer Tae bo derslerine katılmak istiyorsanız bir doktora görünmenizde fayda vardır. Eğer sağlık durumunuz Tae bo derslerine katılmaya uygunsa en kısa sürede bir spor salonuna ya da spor merkezine giderek Tae bo derslerine kayıt yaptırabilirsiniz.


Tae bo'nun en önemli özelliği hem Kardiyovasküler bir özellik taşıması hem de ağırlık çalışmaları ve dövüş sporu hareketlerini içerisinde barındırmasıdır. Ayrıca bu hareketlerin de müzik eşliğinde yapılmasıdır. Tae bo egzersizinden sıkılmanız neredeyse imkansızıdır. Çünkü çalışmalarda ve dersler boyunca istediğiniz ve sevdiğiniz müzikleri dinleyerek çalışmalar yaptığınız için Tae bo dersleri oldukça zevkli bir hale gelmektedir.

Move'n More Personal Training

Eryaman

devamını oku... Adres: Şehit Osman Avcı Mahallesi Malazgirt 1071.Cadde Göksu Hill Tower No:18 Eryaman - Ankara

Jet Spor Kulübü

Ümitköy

devamını oku... Adres: Mutlukent Mahallesi 1936. Sokak No:10-3A Ümitköy-Ankara

Jet Spor Kulübü - Çukurambar

Çukurambar

devamını oku... Adres: İşçi Blokları Mahallesi 1500. Cadde ODC Alışveriş Merkezi No:9/1 Çankaya - Ankara

Tuğcu Fight Club Pt Studio

Yaşamkent

Ankara Yaşamkentte bulunan Tuğcu Fight Club PT Studio salonumuzda milli antrenörler eşliğinde ister birebir ister grup dersi olarak Pilates, Aletli refomer boks muay thai kick boks ,mma branşlarını yılların tecrübesi olarak vermekteyiz.

Tuğcu Fight Club PT Studio birebir özel dersler ayrıca grup dersleri boks, muay thai, kick boks ,mma branşlarında milli antrenörler eşliğinde özel dersler verilmektedir.
devamını oku...
Adres: Yaşamkent Mahallesi 3132 Sokak No:21 Yaşamkent-Ankara


Tae bo aslına bakılırsa birçok sporun birleştirilmesiyle meydana gelmiş bir egzersiz türüdür. Yani bir dövüş ve savunma sporuna gitmek istiyorsanız ve riskli olabileceğini düşünüyorsanız tae bo tam d size uygun bir egzersizdir. Çünkü savaş ve dövüş figürlerini bünyesinde barındırır ve karşınızda ki hedef bir kişi değil hayali bir hedeftir. Böyle olması sebebiyle sağlık sorunu bulunmayan 7 ila 11 yaş arası çocuklardan orta yaş bayan ve erkeklere hatta ve hatta hayatında spora yer veren ileri yaşlarda ki öğrencilerin bile yapabileceği bir egzersizdir. Böyle olması sebebiyle de dünyada ve özellikle ülkemizde belki de en çok tercih edilen egzersiz türlerinin başında yer almaktadır.

Tae bo derslerine katılan herkesin seviyelerinin belirlenmesiyle başlar ve belirli bir süre içerisinde herkes çalışma seviyesine uygun sınıflarda tae bo derslerine katılmaktadır. Ayrıca bayanların daha aktif olarak katılabilmesi için de spor salonları ve spor merkezlerinde özel olarak dersler ayarlanmıştır. Çünkü çalışan bayanların da eksiklerini giderebilmeleri oldukça önemlidir. Bu sebeple tae bo dersleri sürekli olarak ve herkesin ihtiyacı doğrultusunda yapılabilmektedir.