THAİ CHİ DERSİ FİYATLARI NELERDİR?

blog yazısı ekle !

THAİ CHİ DERSİ FİYATLARI NELERDİR?

thai chi derslerinde sporcular olabildiğince yavaş ve sakin olmayı öğrenerek diğer hareketlerde bu öğretiler üzerine inşa edilir. Thai chi dövüş sporundan da etkilendiği için sporcular aynı zamanda bu taktikleri uygular.

Ankara thai chi kurslarında gruplar ya da bireysel olarak iki grup olarak işlenmektedir. Thai chi savunma sporcusu rakibi ile yaptığı çalışmalar arasında push hands tekniği ile bir bağa dönüşür. Bu şekilde kurslarda alınan teknikler ile kendilerini geliştirerek usta olmak için çaba harcalar.

Jet Spor Kulübü

Ümitköy

devamını oku... Adres: Mutlukent Mahallesi 1936. Sokak No:10-3A Ümitköy-Ankara

Jet Spor Kulübü - Çukurambar

Çukurambar

devamını oku... Adres: İşçi Blokları Mahallesi 1500. Cadde ODC Alışveriş Merkezi No:9/1 Çankaya - Ankara

Tuğcu Fight Club Pt Studio

Yaşamkent

Ankara Yaşamkentte bulunan Tuğcu Fight Club PT Studio salonumuzda milli antrenörler eşliğinde ister birebir ister grup dersi olarak Pilates, Aletli refomer boks muay thai kick boks ,mma branşlarını yılların tecrübesi olarak vermekteyiz.

Tuğcu Fight Club PT Studio birebir özel dersler ayrıca grup dersleri boks, muay thai, kick boks ,mma branşlarında milli antrenörler eşliğinde özel dersler verilmektedir.
devamını oku...
Adres: Yaşamkent Mahallesi 3132 Sokak No:21 Yaşamkent-Ankara

Okay Köksal Güreş Okulu

Batıkent

devamını oku... Adres: Yeni Batı Mah. Palandöken Cad. No:58 Batıkent - Ankara


Thai chi derslerinde;

1.Adım atarken, ayak hafifçe yerden kaldırılmalı, yere değdirilmemelidir.

2. Adım atarken ayak yere yakın konumda durmalıdır.

3.Ağırlık bir ayakta toplanmadan diğer ayak hareket ettirilmemelidir.

4.Adımlar küçük açılar ile atılmalıdır.

5.Baş, boyun, bel her zaman dik tutulması gerekir.

6.Belirli bir yöne odaklanmak yere her zaman her yöne doğru hareket edilebilir esneklikte olmalıdır.

7.Baş ve gözler vücut ile eş zamanlı olmalıdır.

8.Kolların hareketi önemlidir çember, yarı çember, yay şeklinde yörünge çizmelidir.

Bütün bu hareketler yapılırken mutlaka antrenörler tarafından destek alınmalıdır. Peki thai chi ders fiyatları ne kadar? Sorusunun cevabı genel çaplı yapılan araştırmalar sonucunda elde edilmiştir. Örnek şehrimizi Ankara olarak seçtik. Ders fiyatlarını 90 TL ile 150 TL olarak belirlenmiştir. Bu fiyatlar üzerinde etkili olan unsurlar vardır. Kursun yeri, hocanın donanımı ve tecrübesine, katılımcı sayısına, kursun ulunduğu yer, derslerin kayıt sezonu gibi unsurlardır.

Thai chi kurslarında kişilerin eğitimi sadece teknikler ile bedensel gelişme değildir. Aynı zamanda kişinin sezgilerinin gelişmesi ile etrafındaki olaylara daha duyarlı olacaktır.

Thai chi kurslarına çocuklar, yetişkinler, sağlık sorunu olmayan yaşlılar katılarak bu eğitimlerden yararlanabilir. Evrensel bir meditasyon türüdür. Böylece herhangi bir silah veya malzemeye gerek duyulmadan yapılır. Böyle olunca bedeni korumaya yönelik bir donanıma da ihtiyaç duyulmamaktadır.

Hareketler bu kadar sade ve basit gibi görünmesi aslında bilimsel açıdan teknikler ile iç içedir. Bu da yapısını karmaşık yapmaktadır. Ankara thai chi kurslarının dersleri bilimsel öğretiler üzerine verilmektedir.