THAİ CHİ DERSLERİ

blog yazısı ekle !

THAİ CHİ DERSLERİ

Thai chi savunma sanatının bulunduğu aşama hareketlerinin üzerinde etkili olduğunu önceki yazılarımızda bahsettik. Yani thai chi bütün hareketleri sade, basit ve yavaş içeriklidir. Ama bu durum yanlış algılamalara yol açmıştır. Şöyle ki thai chi çabucak ve kendiliğinden öğrenilebilecek bir savunma sanatı olarak görülmesi gibi bir düşünce mevcuttur. Thai chi kurslarında uzman kişilerin bilgisinden ve tecrübelerinden yararlanılmasıdır.


Jet Spor Kulübü

Ümitköy

devamını oku... Adres: Mutlukent Mahallesi 1936. Sokak No:10-3A Ümitköy-Ankara

Jet Spor Kulübü - Çukurambar

Çukurambar

devamını oku... Adres: İşçi Blokları Mahallesi 1500. Cadde ODC Alışveriş Merkezi No:9/1 Çankaya - Ankara

Okay Köksal Güreş Okulu

Batıkent

devamını oku... Adres: Yeni Batı Mah. Palandöken Cad. No:58 Batıkent - Ankara

Tuğcu Fight Club Pt Studio

Yaşamkent

Ankara Yaşamkentte bulunan Tuğcu Fight Club PT Studio salonumuzda milli antrenörler eşliğinde ister birebir ister grup dersi olarak Pilates, Aletli refomer boks muay thai kick boks ,mma branşlarını yılların tecrübesi olarak vermekteyiz.

Tuğcu Fight Club PT Studio birebir özel dersler ayrıca grup dersleri boks, muay thai, kick boks ,mma branşlarında milli antrenörler eşliğinde özel dersler verilmektedir.
devamını oku...
Adres: Yaşamkent Mahallesi 3132 Sokak No:21 Yaşamkent-Ankara


Ülkemizde Ankara ili başta olmak üzere thai chi savunma sanatının bilinçli ve profesyonel yardımları ile öğrenilmesi önemli olduğundan yeterli sayıda kurs ve özel okul açılmıştır. Böylece basit gibi görünen thai chi savunma sanatının öğrenilmesinde kolaylık sağlanmış olacaktır.

Thai chi yapmak isteyen bir kişi bu konu hakkında ne kadar ilerleme kaydedebilir? Ya da öğrendiği bilgiler ne derece yeterlidir? Thai chi kurslarındaki dersler antrenörlerin katılımı ile çok yabancısı olduğunuz kültüre ait bilgileri doğru bir şekilde sizin ile paylaşacaktır.

Thai chi kurslarında derslere katılarak thai chi hakkında bilmediğiniz püf noktalarına kadar paylaşılmaktadır. Mesela thai chi yaparken denge önemlidir. Bunun içinde kasların duruşu ve o anki rahatlaması sağlanır. Buna bağlı olarak ayrıca bir güç unsuru devreye sokulmaması gerekir. thai chi hareketlerinde vücudun rahatlaması veya serbest bırakılması gerekir. Rahatlama kadar aynı şekilde kasların kasılması gerekir. Tüm bu bilgiler profesyonel yardımı gerektirmektedir.

Ayrıca, thai chi derslerinde tüm yöntem ve stilleri öğrenme imkanı da elde edilir. Çünkü thai chi savunma sanatında hareketler birbiri ile ilişkilidir. Eksik öğrenme ve yetersiz bilgi durumunun oluşmasını mümkün kılar. Thai chi antrenörlerinin birebir özel dersi veya grup derslerine katılarak güvenilir bilgiyi öğrenebilirsiniz. Hareketlerdeki mevcut başlangıç ve bitiş noktaları öyle kaynaşmış durumdadır ki seri bir şekilde gerçekleştirilmesi sürekli tekrarlar ile mümkün hale gelir.

Thai chi dersleri gayet sakin ve yavaş sürdüğünden sıkılma, üşenme, yorulma gibi durumlar yaşanmamaktadır. Böylede olunca dersler daha zevkli ve eğlenceli bir hale dönüşmektedir. Thai chi kurslarında belirli eğitimi ve tecrübeyi kazanan sporcular sertifika ile başarılarını somutlaştıracaklardır.

Ankara thai chi kursları savunma sanatından yararlanmak için katılımlarınızı beklemektedir.