WİNG TSUN DERSLERİ HAFTADA KAÇ SAAT SÜRER?

blog yazısı ekle !

WİNG TSUN DERSLERİ HAFTADA KAÇ SAAT SÜRER?

Wing tsun savunma sanatları haftanın belirli günlerinde bir buçuk saatlik ders verilmektedir. Ders programları hafta içi gruplar ve hafta sonu gruplar olarak ikiye ayrılmıştır. Böylece hafta içi yoğun olan katılımcılar hafta sonunu farklı bir aktivite ile süsleme imkânı bulabilir. Ya da hafta sonum bana kalsın ben hafta içi müsaidim diyen katılımcılara da hafta içi derslere katılabilirler.

Jack Gym Personal Coaching

Çayyolu

devamını oku... Adres: Alacaatlı Mahallesi Park Caddesi 3350. Cadde No:C-3/2 Çankaya - Ankara

Wox Academy

Çukurambar

devamını oku... Adres: Kızılırmak Mahallesi 1445. Sokak No:2/16 (Paragon Tower Teras Katı) Çankaya - Ankara

Jet Spor Kulübü - Çukurambar

Çukurambar

devamını oku... Adres: İşçi Blokları Mahallesi 1500. Cadde ODC Alışveriş Merkezi No:9/1 Çankaya - Ankara

Jet Spor Kulübü

Ümitköy

devamını oku... Adres: Mutlukent Mahallesi 1936. Sokak No:10-3A Ümitköy-Ankara

Gorilbey Gym

Yaşamkent

devamını oku... Adres: Yaşamkent Mahallesi 3036. Cadde No:56 Yaşamkent-Ankara

Elit Sporcular Spor Kulübü

Balgat

devamını oku... Adres: Oğuzlar Mahallesi Osmanlı Caddesi No:12/B Balgat-Ankara

Okay Köksal Güreş Okulu

Batıkent

devamını oku... Adres: Yeni Batı Mah. Palandöken Cad. No:58 Batıkent - Ankara

Şenol Kaysi Spor Akademisi

Gölbaşı

devamını oku... Adres: Gaziosmanpaşa Mahallesi 385.Cadde No:19/A (Gölbaşı İlçe Jandarma Yakını) Gölbaşı - Ankara

Ocean Sport Akademi

Ümitköy

devamını oku... Adres: Mutlukent Mah. 2432. cad. 1971. sok. No:2 (Ümitköy Burger King yanı) Ümitköy-Ankara

Okga Güreş Akademi

Batıkent

OKGA olarak Misyonumuz;

Spor, ahlak, kişilik ve eğitim ile iç içe bir ortamda, bilimsel yöntemlerle eğitilmiş, çağdaş, üreten, sorgulayan, bilinçli ve potansiyelini ortaya çıkartan bireyler yetiştirmektir.

OKGA olarak Vizyonumuz ise;

Kurucumuz ve Sahibi olan,
AVRUPA Şampiyonu ve DÜNYA İkincisi, aynı zamanda Survivor 2019. Finalisti Okay köksal gözetiminde en son model ve modern, Uygun tesis, ekipman, sistem ve personele sahip olarak;

Faaliyet gösterilen tüm branşlarda sporcularımızın olimpik hedef doğrultusunda, spor ve sporcu ahlakı kazandırmak ileriye dönük hedefler belirleyerek ulusal ve uluslararası alanda maksimum başarıyı ortaya koyabilecekleri,
Sporu yaşam biçimi haline getirmiş bireylerin sportif yaşam hedeflerine ulaşabilecekleri,
Ve tüm paydaşların aidiyet duygusu hissederek bir parçasını oluşturabilecekleri ortamları yaratmak ve sürdürülebilir bir yapıda
Türkiye'nin ilk gözde Spor Kulübü olmaktır.devamını oku...
Adres: Yeni Batı Mahallesi Palandöken Caddesi No:58 Batıkent-Ankara

Yaşamkent Koryo Spor Kulübü

Yaşamkent

devamını oku... Adres: Yaşamkent mah. 3207 cad. No: 95 Yaşamkent-Ankara


Wing tsun savunma sanatı her ne kadar basit ve hafif hareketlere sahip olsa da ders saatleri sporculara uygun olarak ayarlanmalıdır. Yeni başlayan sporcular kasları, kemikleri belirli bir çalışma süresi sonrasında ara verilerek dinlendirilmelidir. Çünkü kas kasılmalarına ve dokularda oluşabilecek zararları ortadan kaldırmak gerekir. Küçük gibi görülen bu problemler zaman içerisinde sporcunun hayatını olumsuz etkileyebilir.

Ders saatleri sporcunun yeteneklerine göre belirlenmelidir. Yani ileri seviyedeki bir wing tsun sporcusunun ders saatleri hocasının gözetimine bağlı olarak artırılabilir.

Araştırmalar sonucun da belirlenen günler içerisindeki bir buçuk saatlik ders yeterli görülmüştür. Derslere başlamadan yapılan egzersizler ile tamamlanmaktadır. Antrenörlerin durum analizi sonrasında bu saatler uzun çalışmalar sonucunda belirlenmiştir.

Hafta da üç gün de wing tsun savunma sanatı dersler verilir. Hiç aralıksız olarak sürdürülen wing tsun sporu kendini savunma ve rakibi etkisiz hale getirme konusunda bir yıl sonra eğitimini tamamlayabilir. Bu veriler uzmanların dikkatli ve titiz incelemeleri sonucunda oluşturulmuştur. Bu bilgilere uymak sporcuların yararına olacaktır. Hem vücut sağlığı için hem de wing tsun savunma sanatını bıkmadan, usanmadan yapma imkânı sağlayacaktır.

Wing tsun savunma sporu yukarıda verdiğimiz bilgilerden de anlaşılacağı üzere sporculara uygun programlar oluşturulmaktadır. Belirli zamanlarda günlerinizi, zamanınızı değerlendirmek için çok doğru bir karar olacaktır. Yapılacaklar listenizde wing tsun savunma sanatını da eklemenizi tavsiye ederiz.

Wing tsun kurslarında dersler az sayıda öğrenci ile yapılmaktadır. Kalabalık derslerde verim düşmekte ve hocaların ilgilenmesi zorlaşmaktadır. Onun için öğrencilerin hocanın kontrolünde hatalarını görerek öğrenme imkânı sunulmaktadır. Böylece doğru bilgiler ile wing tsun savunma sanatını dolu dolu öğrenmek çok büyük bir avantajdır.