BRAZİLİAN JİU-JİTSU İLE SPOR

blog yazısı ekle !

BRAZİLİAN JİU-JİTSU İLE SPOR

Spor ile buluşma her birey için önemlidir. Çocukları doğdukları andan itibaren spor ile tanışmalarını sağlamak, onların bu alandaki kültür birikiminden faydalanmalarını sağlamak gerekmektedir. Günümüzde çocukları spora karşı daha çok bilinçli yapmak ailede başlayan bir anlayıştır. Çocukların kültüren birikim olarak spor ile karşı karşıya gelmeleri onların yaşamlarında yeni bir alanın keşfine doğru iteler.




Spor yetişkinlerin dünyasında bile oldukça geniş ve iyi bir yere sahipken günümüzde bu alan içerisinde yapılan çalışmalar spor alanındaki gelişimin hangi ölçüye geldiğini göstermektedir. BrazilianJiu-Jitsu, spor dalları arasında en önemli yere sahiptir. Çocukların bu spor dalı ile tanışması konusunda uzmanlar belli bir yaş sonrasını tercih etse de bu spor dalı kendi içerisinde zengin bir kültür birikimine sahip olduğu için bu sporu yapanlar açısından büyük faydalar sağlamaktadır.

Krav Maga Ankara

Eryaman

devamını oku... Adres: Şehit Osman Avcı Mahallesi Göksu Prestij Konutları Kat:2 No:37 Eryaman - Ankara

Jet Spor Kulübü - Çukurambar

Çukurambar

devamını oku... Adres: İşçi Blokları Mahallesi 1500. Cadde ODC Alışveriş Merkezi No:9/1 Çankaya - Ankara

Şekerspor 06 Spor Okulu Çayyolu

Çayyolu

devamını oku... Adres: Çayyolu Mahallesi 2677. Cadde Santra Konutları C Blok No:7 Çayyolu-Ankara

Jet Spor Kulübü

Ümitköy

devamını oku... Adres: Mutlukent Mahallesi 1936. Sokak No:10-3A Ümitköy-Ankara

Quads Team

Çayyolu

devamını oku... Adres: Konutkent Mahallesi 3028. Cadde 16-B/10 Kule Evo Çayyolu-Ankara

Tuğcu Fight Club Pt Studio

Yaşamkent

Ankara Yaşamkentte bulunan Tuğcu Fight Club PT Studio salonumuzda milli antrenörler eşliğinde ister birebir ister grup dersi olarak Pilates, Aletli refomer boks muay thai kick boks ,mma branşlarını yılların tecrübesi olarak vermekteyiz.

Tuğcu Fight Club PT Studio birebir özel dersler ayrıca grup dersleri boks, muay thai, kick boks ,mma branşlarında milli antrenörler eşliğinde özel dersler verilmektedir.
devamını oku...
Adres: Yaşamkent Mahallesi 3132 Sokak No:21 Yaşamkent-Ankara

Elit Sporcular Spor Kulübü

Balgat

devamını oku... Adres: Oğuzlar Mahallesi Osmanlı Caddesi No:12/B Balgat-Ankara

Okga Güreş Akademi

Batıkent

OKGA olarak Misyonumuz;

Spor, ahlak, kişilik ve eğitim ile iç içe bir ortamda, bilimsel yöntemlerle eğitilmiş, çağdaş, üreten, sorgulayan, bilinçli ve potansiyelini ortaya çıkartan bireyler yetiştirmektir.

OKGA olarak Vizyonumuz ise;

Kurucumuz ve Sahibi olan,
AVRUPA Şampiyonu ve DÜNYA İkincisi, aynı zamanda Survivor 2019. Finalisti Okay köksal gözetiminde en son model ve modern, Uygun tesis, ekipman, sistem ve personele sahip olarak;

Faaliyet gösterilen tüm branşlarda sporcularımızın olimpik hedef doğrultusunda, spor ve sporcu ahlakı kazandırmak ileriye dönük hedefler belirleyerek ulusal ve uluslararası alanda maksimum başarıyı ortaya koyabilecekleri,
Sporu yaşam biçimi haline getirmiş bireylerin sportif yaşam hedeflerine ulaşabilecekleri,
Ve tüm paydaşların aidiyet duygusu hissederek bir parçasını oluşturabilecekleri ortamları yaratmak ve sürdürülebilir bir yapıda
Türkiye'nin ilk gözde Spor Kulübü olmaktır.devamını oku...
Adres: Yeni Batı Mahallesi Palandöken Caddesi No:58 Batıkent-Ankara


Bugün Ankara içerisinde bu spor dalına dair çeşitli eğitimler olmaktadır. Teknolojinin ve eğitim bilimlerinin de gelişmesiyle bu spor alanında uzman kişilerin sayısında büyük artış olmaktadır. Buna bağlı olarak açılan spor kurumları bu spor dalının insanlar arasında daha da yaygınlaşmasını sağlamaktadır.

Günümüzde bu spor dalı ile ilgili olan kişiler hem fiziksel hem de zihinsel olarak kendilerini hazır hissetiklerinde belli spor dallarıyla ilgilenirler. Bu spor dalında faal olarak yer almak için kendinizi sağlık açısından yeterli ve iyi hissetmelisiniz. Buna bağlı olarak bu spor dalını rahatlıkla icra edebilirsiniz.

Brazilian Jiu-Jitsu ile spor kavramı her açıdan kişiye büyük uygunluk sağlayan bir spor dalıdır. Günümüzde bu spor dalına karşı bilgiler az olsa da bu alanda yetişen ve yetişmekte olan eğitimciler bu spor dalının hayatımızda önemli bir yere sahip olduğunu savunurlar. O yüzden belli yaştan itibaren kişilere spor kültürü aşılanırken spor dallarının her biri açısından bilgi verilmesi ve onların da bu deneyimleri kazanması için belli açılardan bakış açılarına sahip olması gerekir. Her alana bağlı olan kültür ailede başlar ve bu şekilde diğer bireyler arasına yayılır, bu bağlamda günümüzde spor algısının geliştiği ve genişleme gösterdiği kaçınılmaz bir gerçektir.