BUDOKAİDO ANTRENMANLARI

blog yazısı ekle !

BUDOKAİDO ANTRENMANLARI

Budokaido antrenmanları öncelikle bu sporu hangi amaç için yaptığınıza bağlı olarak değişir. Yani herkesin amaçları ve hedefleri değişiklik gösterebilmektedir. Daha açık konuşacak olursak; mesela insanlar budokaido sporunu bazı kas, eklem ve kemik rahatsızlıklarının iyileşmesi için tercih ediyor, bazı insanlar fitness ve egzersiz amaçlı, bazı insanlar tamamen kişisel güvenlik tedbirleri olarak, bazı insanlar kas ve kemik gelişimlerini hızlandırmak için ve bazı insanlar ise kariyer amaçlı bu spor da yükselmeyi hedeflemektedir. Şimdi siz hangi amaç için ve hangi hedefinize ulaşmak için budokaido savunma sporunu tercih edeceksiniz öncelikle bunu belirlemeniz oldukça önemlidir. Zaten uzman antrenörler ve hocalar tarafından hedefinizin belirlenmesi ve bu hedefe en kısa zaman içerisinde ulaşabilmeniz için gerekli çalışmalar hazırlanacaktır.



Jet Spor Kulübü - Çukurambar

Çukurambar

devamını oku... Adres: İşçi Blokları Mahallesi 1500. Cadde ODC Alışveriş Merkezi No:9/1 Çankaya - Ankara

Jet Spor Kulübü

Ümitköy

devamını oku... Adres: Mutlukent Mahallesi 1936. Sokak No:10-3A Ümitköy-Ankara

Krav Maga Ankara

Eryaman

devamını oku... Adres: Şehit Osman Avcı Mahallesi Göksu Prestij Konutları Kat:2 No:37 Eryaman - Ankara

Tuğcu Fight Club Pt Studio

Yaşamkent

Ankara Yaşamkentte bulunan Tuğcu Fight Club PT Studio salonumuzda milli antrenörler eşliğinde ister birebir ister grup dersi olarak Pilates, Aletli refomer boks muay thai kick boks ,mma branşlarını yılların tecrübesi olarak vermekteyiz.

Tuğcu Fight Club PT Studio birebir özel dersler ayrıca grup dersleri boks, muay thai, kick boks ,mma branşlarında milli antrenörler eşliğinde özel dersler verilmektedir.
devamını oku...
Adres: Yaşamkent Mahallesi 3132 Sokak No:21 Yaşamkent-Ankara

Kids Academy Gölbaşı

Gölbaşı

devamını oku... Adres: Şehit Ali Gaffar Okan Caddesi 2209. Sokak. No:5/B Gölbaşı – Ankara

Şenol Kaysi Spor Akademisi

Gölbaşı

devamını oku... Adres: Gaziosmanpaşa Mahallesi 385.Cadde No:19/A (Gölbaşı İlçe Jandarma Yakını) Gölbaşı - Ankara


Budokaido savunma sanatı derslerini ve antrenmanlarını veren antrenörler tecrübeli ve deneyimli olan hocalardan seçilmektedirler. Çünkü antrenmanlar, antrenörünüzün tecrübesi ve deneyimi ile oldukça alakadır ve sizin hedeflerinize ulaşabilmenizi sağlayacak en önemli adımdır. Bu sebeple ismi duyulmuş spor salonu ve spor merkezlerini tercih etmeniz sizin için daha iyi olacaktır. Bir sporcu budokaido sporuna yeni başlamış ise öncelikle bazı egzersiz ve fitness çalışmaları ile sporcu budokaido savunma sporuna hazırlanır. Ayrıca egzersiz hareketlerini de destekleyici bir beslenme programı uygulanarak sporcunun metabolizması da hazır hale getirilir.

Dersler aşamalar halinde yapılır. Yani her sporcu aynı anda karışık bir şekilde antrenman yapmak yerine seviyelerine göre sınıflara ayrılarak antrenmanlar daha yararlı olacak şekilde yapılır. Her sporcu belirli çalışmaların ardından seviye belirleme sınavlarına katılırlar. Amacınız ve hedefiniz ne olursa olsun her öğrenci belirli aşamalardan ve belirli çalışmalardan geçmek zorundadır. Bu sebeple disiplin budokaido için oldukça önemlidir. Ayrıca antrenörlerin diğer bir hassas oldukları konu ise antrenmanlara devam edilmesidir. Çünkü bütün başarıların atın anahtarı antrenmanlara ve derslere devam etmenizdir. Zaten antrenörler de sizin devamlı olarak antrenmanlara katılabileceğiniz çalışma programlarını, yine sizin boş zamanlarınıza uygun bir şekilde hazırladığı için hiçbir işinize engel olmadan budokaido antrenmanlarına da rahat bir şekilde katılmanız mümkün olmaktadır. Ayrıca antrenmanlar hakkında daha detaylı bilgi almak istiyorsanız bir budokaido kursu hocasına danışabilirsiniz.