BUDOKAİDO YARARLARI NELERDİR?

blog yazısı ekle !

BUDOKAİDO YARARLARI NELERDİR?

Her sporun belirlenmiş birçok yararı bulunmaktadır. Ayrıca her spor farklı farklı alanlarda sporcusuna yarar sağladığı gibi bazı sporlarda bu yararların hepsi bir çatı altında toplanmış olabilmektedir. İşte budokaido savunma sporu da bunlardan biridir. Budokaido nun bugüne kadar keşfedilmiş birçok yararı bulunmaktadır ve her gün bu yararlarının üzerine de bir yenisi eklenmektedir. Genel olarak bugüne kadar keşfedilmiş yaralarından bahsedecek olursak;



Jet Spor Kulübü

Ümitköy

devamını oku... Adres: Mutlukent Mahallesi 1936. Sokak No:10-3A Ümitköy-Ankara

Krav Maga Ankara

Eryaman

devamını oku... Adres: Şehit Osman Avcı Mahallesi Göksu Prestij Konutları Kat:2 No:37 Eryaman - Ankara

Jet Spor Kulübü - Çukurambar

Çukurambar

devamını oku... Adres: İşçi Blokları Mahallesi 1500. Cadde ODC Alışveriş Merkezi No:9/1 Çankaya - Ankara

Tuğcu Fight Club Pt Studio

Yaşamkent

Ankara Yaşamkentte bulunan Tuğcu Fight Club PT Studio salonumuzda milli antrenörler eşliğinde ister birebir ister grup dersi olarak Pilates, Aletli refomer boks muay thai kick boks ,mma branşlarını yılların tecrübesi olarak vermekteyiz.

Tuğcu Fight Club PT Studio birebir özel dersler ayrıca grup dersleri boks, muay thai, kick boks ,mma branşlarında milli antrenörler eşliğinde özel dersler verilmektedir.
devamını oku...
Adres: Yaşamkent Mahallesi 3132 Sokak No:21 Yaşamkent-Ankara

Kids Academy Gölbaşı

Gölbaşı

devamını oku... Adres: Şehit Ali Gaffar Okan Caddesi 2209. Sokak. No:5/B Gölbaşı – Ankara

Şenol Kaysi Spor Akademisi

Gölbaşı

devamını oku... Adres: Gaziosmanpaşa Mahallesi 385.Cadde No:19/A (Gölbaşı İlçe Jandarma Yakını) Gölbaşı - Ankara


  • Budokaido, sporcusunun metabolizmasını hızlandırır. Metabolizma tüm hayati fonksiyonlardan sorumlu bir sistemdir ve metabolizmada oluşan düzensizliklerin önüne geçilmesine yardımcı olur.
  • Budokaido, yağ yakmak içinde oldukça iyi bir yöntem olarak karşımıza çıkmış en etkili yöntemlerin başında yer almaktadır. Özellikle bayanlar ve kilo problemi yaşayanların tercihlerinin ilk sıralarında yer almaktadır.
  • Budokaido, kilo vermek için de kullanılan en etkin yöntemlerden biri haline gelmiştir. Günümüzde kilo problemi neredeyse çok hızlı yayılan bir virüs gibi toplumun büyük bir kesimine yayılmış salgın hastalık gibidir. Bu sebeple diyetisyenlerin hastalarına tercih ettiği bir spordur.
  • Budokaido, sadece kilo vermek isteyen, yağ yakmak isteyenlerin tercihi değildir. Kilo alamayan kişilerin de bu sorununun en etkili yöntemi budokaidodur. Kısa bir süre içerisinde tüm vücut dengelerinizi sağlayacak ve tam da olmanız gereken kiloya kolay ve sağlıklı bir şekilde ulaşmanız mümkündür.
  • Budokaido savunma sporu sadece gençlerin ve miniklerin tercihi değildir. İleri yaşlarda bulunan sporcuların da ilk sıra tercihlerinde yer alan önemli bir spordur. Özellikle ilerleyen yaşlarla birlikte ortaya çıkan eklem, kas ve kemik rahatsızlıklarının da çaresi olmaktadır. Ama özellikle belirtmemizde fayda vardır ki kişinin belirli bir spor geçmişinin olması daha uygun olacaktır.
  • Beslenme düzeninin de sağlanması budokaido ile mümkün olmaktadır. Beslenme her yaşta çok önemli bir yer tutmaktadır.
  • Budokaido oldukça nazik bir savunma sporu olduğu için özellikle çocukların tercih ettiği önemli bir spor konumundadır. Kişisel gelişimlerinde zeka gelişimine çok büyük etkiyi budokaido savunma sporu sağlamaktadır.
  • Çocukların kısa sürede ve doğru karar verebilmelerini, kendine güven duyma ve özgüvenlerinin yerine gelebilmesi için budokaido oldukça önemli bir spordur.