JİU JİTSU DERSİNE KİMLER KATILABİLİR?

blog yazısı ekle !

JİU JİTSU DERSİNE KİMLER KATILABİLİR?

Jiu jitsu savunma derslerine katılmak için herhangi bir şart aranmamaktadır. Çünkü dersler ilk seviyeden başlayarak devam etmektedir.

Jiu jitsu derslerine bedensel sağlığı ile herhangi bir sorun yaşamayan kişiler jiu jitsu savunma sporunu yapabilirler. Jiu jitsu derslerinin akıcı ve zevkli bir şekilde geçmesi için derslere gönüllü katılmak önemlidir. Çünkü kursu başarı ile tamamlamak için önemli niteliktedir. Jiu jitsu dersleri 3 seviyeden oluşur. Shodan; alt seviye, chudan; orta seviye, judan; üst seviye. Judana ulaşmak için gerekli azim ve disiplin içerisinde çalışmak gerekir.



Step Pilates

Tunalı

devamını oku... Adres: Barbaros Mahallesi Guniz Sokak No:33/2 Tunalı - Ankara

Ncm Personal Training

Yaşamkent

devamını oku... Adres: Konutkent Mahallesi 2983 Cadde No:72/A Yaşamkent-Ankara

Krav Maga Ankara

Eryaman

devamını oku... Adres: Şehit Osman Avcı Mahallesi Göksu Prestij Konutları Kat:2 No:37 Eryaman - Ankara

Jet Spor Kulübü - Çukurambar

Çukurambar

devamını oku... Adres: İşçi Blokları Mahallesi 1500. Cadde ODC Alışveriş Merkezi No:9/1 Çankaya - Ankara

Jet Spor Kulübü

Ümitköy

devamını oku... Adres: Mutlukent Mahallesi 1936. Sokak No:10-3A Ümitköy-Ankara

Quads Team

Çayyolu

devamını oku... Adres: Konutkent Mahallesi 3028. Cadde 16-B/10 Kule Evo Çayyolu-Ankara

ENT Spor Akademisi

Eryaman

devamını oku... Adres: Şehit Osman Avcı Mahallesi Kaplan Caddesi 8/B Daire:49 Bordo Platinum Residence Etimesgut - Ankara

Elit Sporcular Spor Kulübü

Balgat

devamını oku... Adres: Oğuzlar Mahallesi Osmanlı Caddesi No:12/B Balgat-Ankara

Tuğcu Fight Club Pt Studio

Yaşamkent

Ankara Yaşamkentte bulunan Tuğcu Fight Club PT Studio salonumuzda milli antrenörler eşliğinde ister birebir ister grup dersi olarak Pilates, Aletli refomer boks muay thai kick boks ,mma branşlarını yılların tecrübesi olarak vermekteyiz.

Tuğcu Fight Club PT Studio birebir özel dersler ayrıca grup dersleri boks, muay thai, kick boks ,mma branşlarında milli antrenörler eşliğinde özel dersler verilmektedir.
devamını oku...
Adres: Yaşamkent Mahallesi 3132 Sokak No:21 Yaşamkent-Ankara

Okay Köksal Güreş Okulu

Batıkent

devamını oku... Adres: Yeni Batı Mah. Palandöken Cad. No:58 Batıkent - Ankara

Deniz Spor Kulübü

Maltepe

''Deniz Spor Kulübü'' 2012 Yılından Bu Yana Ankara Demirtepe' De Hizmet Vermektedir. Alanında Uzman Kadrosu İle Mma, Kickboks, Boks, Pilates, Reformer, Zumba, Yoga, Muaythai, WingChun, Aikido, Branşlarından herhangi biri ile hayatınıza farklı bir deneyim katabilirsiniz. İster amacınız profesyonel bir sporcu olmak olsun, ister amacınız spor yapıp formda kalmak olsun, Bizimle başarıya ulaşacağınıza eminiz.Haftanın belli günlerinde grup egzersizlerine katılabileceğiniz gibi, istediğiniz eğitmenden bire bir özel ders alıp gelişiminizi daha profesyonel şekilde programlayabilirsiniz.devamını oku... Adres: Şehit Gönenç Caddesi No:16/A (Eski maltepe pazarı karşısı) Çankaya-Ankara

Deniz Spor Kulübü - Pilates Studio

Maltepe

devamını oku... Adres: Maltepe Mah. Şehit Gönenç Cad. 16 / B Maltepe - Ankara

Ocean Sport Akademi

Ümitköy

devamını oku... Adres: Mutlukent Mah. 2432. cad. 1971. sok. No:2 (Ümitköy Burger King yanı) Ümitköy-Ankara


Jiu jitsu derslerine bayanlar, çocuklar, erkekler, herkes katılabilir. Önemli olan jiu jitsuyu sevmek ve çalışmalar esnasında gerekli fedakârlıkta bulunmaktır. Ayrıca farklı sporla uğraşan kişiler de jiu jitsu derslerinden yararlanabilir. Ankara jiu jitsu kursları kapılarını herkese açmış, müşterilerine hizmet için beklemekteler.

Jiu jitsu derslerini sadece savunma amaçlı görmemek gerekir. Günümüzde yoğun işten bunalan insanlar, günün yorgunluğunu atmak isteyen kişilerde derslere katılarak hayata karşı direncini arttırabilirler.

Jiu jitsu forma girmek isteyen bayanların veya formlarını korumak isteyenlerinde bu akışta yerini alabilirler. Çocuklar da jiu jitsu ilgilenebilir. Çünkü bedenin yanı sıra ruhuda beraber büyümesi ile olgunlaşır, bakış açısını farklılaştırır.

Jiu jitsu derslerine arkadaşlarınız ile aileniz ile katılabileceğiniz bir spordur. Rakibe karşı uygulanan narin hareketler yaralanma risklerini ortadan kaldırmaktadır.

Jiu jitsu dünyanın farklı ülkelerinde uygulanmaktadır. Farklı kültürlerden önemli sporcular yetişmektedir. Jiu jitsu derslerine farklı kültürlerden insanlarda katılabilir. Öncede belirttiğimiz gibi evrensel bir spordur jiu jitsu.

Jiu jitsu kurslarına kayıt işlemlerini tamamlayan öğrenciler düzenli bir şekilde jiu jitsu derslerine katılarak eğitimlerini tamamlayabilirler. Jiu jitsu savunma sporunu kariyer olarak seçen kişilerde jiu jitsu kurslarındaki hocalardan alacağı destek ve bilgi ile başarıyı yakalayacaklardır.

Jiu jitsu iş hayatında veya okul hayatında başarılı olmak isteyen kişilerde katılabilir. Çünkü jiu jitsunun sahip olduğu stratejileri ve bakış açısını genişletme, farklılaştırma avantajı vardır. Jiu jitsu kurslarında alacağınız eğitimler iş yaşamınızdaki başarıyı, aile hayatınızdaki başarıyı kat ve kat arttıracaktır. Görüldüğü gibi jiu jitsu sadece bir çevreye değil herkes için fırsat noktasıdır.