SAVATE DERS FİYATLARI NE KADAR?

blog yazısı ekle !

SAVATE DERS FİYATLARI NE KADAR?

Ülkemizde bulunan savate kursları hemen her şehirde faaliyettedir. Şehirlerden sonra zaman içerisinde ilçelerde de hizmet vermeye başlamıştır. Savate dövüş sporlarına ilgi derslerde mevcudun doluluğa yaklaşması ile daha verimli eğitimler için yeni salonlar açılarak mevcut sayısı azaltılmıştır. Bu şekilde eğitmenlerin sporcular ile ilgilenmesi kolaylaşmıştır.

Savate ders fiyatları ne kadar? Sorusuna vereceğimiz cevap Savate dövüş kurslarında verilen ders fiyatlarını Ankara şehri için yaptığımız genel araştırmalar sonucunda oluşturduk. Vereceğimiz fiyatlar sadece Ankara için geçerlidir. Ve fiyatlar ilçelerine ve semtlere göre farklılık göstermektedir. Hocaların veya eğitmenlerin bilgi ve tecrübesine göre de fiyatlar değişmektedir.




65 TL den başlayarak 150 TL'ye kadar ders ücretleri değişmektedir. Ders süresi de 1 saat olarak belirlendiğinden haftanın 3 günü ile sporcular katılabilir. İlk bakışta fiyat konusunda tereddüt yaşayan okuyucularımız kursların sunduğu ilk ders ücretsiz alternatifi ile bu fiyatın hakkını hocaların çalışma yöntemleri ve desteklerini birebir gözlemleyerek kararınızı daha somut olarak verebilirsiniz.

Savate dövüş sporu ülkemizde en çok tercih edilen savunma ve dövüş sanatları arasında yer almaktadır. Buna göre ders ücretleri grup olarak katılma sağlanması halinde fiyatlarda azalma sağlanabilir. Ama bizim tavsiyemiz savate dövüş derslerini özel olarak almanız yönündedir. Grup çalışmaları kalabalık olması halinde eğitmenin birebir ilgilenmesi zorlaşacaktır.

Jet Spor Kulübü - Çukurambar

Çukurambar

devamını oku... Adres: İşçi Blokları Mahallesi 1500. Cadde ODC Alışveriş Merkezi No:9/1 Çankaya - Ankara


Savate dövüş sporunun sahip olduğu sert ve güçlü teknikler üzerinde yoğun çalışmayı gerektirir. Bunun içinde eğitmenlerin dersleri sporcularla temel temaslar şeklinde vererek hareketlerin daha doğru öğrenilmesini sağlayacaktır.

Başta Ankara olmak üzere diğer şehirlerimizde açılan kurslar verdikleri eğitimler ile ulusal düzeyde turnuvalarda başarılar kazanmıştır. Değişik zamanlarda yapılan olimpiyat sporlarına da milli sporcu göndermeyi başarmışlardır.

Ankara Savate dövüş kurslarının göstermiş olduğu başarılar ile kalitesini arttırmıştır. Hocaların ve eğitmenlerin sürekli birikimlerini yenilemeleri, kendilerini değişen gelişmelere göre geliştirerek verimi yükseltmeyi amaçlamışlardır.

Savate dövüş derslerinin eğlenceli olarak müzik ile yapılması Ankara savate dövüş kurslarını farklı kılmaktadır. Bu şekilde savate sporuna sıradan gibi değil de daha renkli ve daha ilgi çekici hale getirilerek sporculara sevdirmeyi amaçlamaktadır.