SAVATE DERSİ HAFTADA KAÇ SAAT SÜRER?

blog yazısı ekle !

SAVATE DERSİ HAFTADA KAÇ SAAT SÜRER?

Savate dövüş sporu eller ve ayaklar birbiriyle uyumlu olarak vuruşlar yapılır. Tekniklerin arasında önemli olan tek ayak vuruşları vardır.

Savate dövüş sporu hafta da kaç saat sürer? Sorusunun cevabı uzmanların insanların spor faaliyetlerinin kaç saat verimli olduklarını araştırmışlardır. Varılan sonuçlar insanların 1 saat veya 1.30 saatte spor faaliyetlerinden sonra vücutlarını dinlendirmeleri gerektiğini vurgulamışlardır. Sporun insan vücuduna yararlarından bahsetmiştik. Ama bu yararlar bilinçli ve belirli aralıklar ile yapıldığı sürece yarar sağlayacaktır. Bu saat aralıklarından sonra dokular, kemikler, kaslar dinlendirilerek kaybedilen enerjiyi toplar ve restore ederek yıpranmaları ve aşınmaları önlemiş olunur.




Savate dövüş sporunun hareket ve teknikleri zor ve sert olduğundan dolayı belirlenen ders saatlerinin dışına çıkılmaması gerekir. Haftanın 2 veya 3 günün toplam 1 veya 1.30 saatlik zamanlarla keyifli bir şekilde sporunuzu yapmış olacaksınız. Geriye kalan 2 günü dinlenerek hayatınızdaki başka aktiviteler ile sevdiklerinizle zaman geçirebilirsiniz. Diğer günlerde uzun mesafeli yürüyüşler, koşular, hafif egzersizler yapılarak vücudun alışmış olduğu düzenin korunması sağlanarak form korunmaya çalışılır.

Jet Spor Kulübü - Çukurambar

Çukurambar

devamını oku... Adres: İşçi Blokları Mahallesi 1500. Cadde ODC Alışveriş Merkezi No:9/1 Çankaya - Ankara


Ankara savate dövüş kurslarının programları günlük işlerinin yoğunluğundan şikâyet eden katılımcılara uygun ders programları ile spor için zaman ayırmanız daha kolay olacaktır.

Savate kurslarının belirlenen ders sürelerine ve günlerine sürekli bir katılım ile bu alanda kendinizi geliştirmeniz keyifli ve kısa sürede olacaktır. Burada önemli olan süreklilik ve azimdir. Zaten dersleri takip etmeniz halinde savate sporuna bağlılığınız artacak zamanın nasıl geçtiğini hissetmeyeceksiniz. Savate sporunun sporculara kazandırdıkları arasındadır; azim, sabır, düzenli çalışma, titizlik.

Ankara savate kurslarının belirli dönemlerde açılan kayıtlar ile başvuru işleminizi tamamlayabilirsiniz. Öyle karmaşık veya uzun işlemler yerine gerekli formu doldurarak tamamlayabilirsiniz işlemleri. Savate dövüş kursları aynı zamanda sanal ortamda oluşturulan sayfalarda personelleri, ücret konularını, eğitmenlerin kariyerleri hakkında, ders süreleri, programlar hakkında ön bilgi edinme şansınız vardır. Bu şekilde kısa sürede bilmek istediğiniz her şeyi öğrenebilirsiniz.

Ankara Savate dövüş kursları görüldüğü gibi çağın teknolojisine, ihtiyaçlara göre ders süreleri ve katılımcıların taleplerine göre sunulan hizmetlerde sporcuların memnuniyeti ön planda tutulmaktadır