THAİ CHİ DERSLERİNE KİMLER KATILABİLİR?

blog yazısı ekle !

THAİ CHİ DERSLERİNE KİMLER KATILABİLİR?

Thai chi bedenin çeşitli bölümlerini kontrol edebilme ve gelişmesine yardımcı olur. Zihninizdeki bütün düşünceleri bir an olsun boşaltarak sessizlik içerisinde huzuru bulacağınız bir süreci öğrenirsiniz.

Thai chi sağlık ve gevşeme etkisinin bir bütün olarak değerlendirilmesi ile herkesin tercih edebileceği bir savunma sanatıdır. Çocukların, gençlerin, yetişkinlerin, yaşlıların basit bir şekilde yapabileceği spordur. Herhangi bir meslek şartı veya cinsiyet farkı şart koşulmadığından evrensel niteliktedir. Erkeklerin yapabildiği gibi bayanlarda çok kolayca yapabilecektir.



Jet Spor Kulübü

Ümitköy

devamını oku... Adres: Mutlukent Mahallesi 1936. Sokak No:10-3A Ümitköy-Ankara

Jet Spor Kulübü - Çukurambar

Çukurambar

devamını oku... Adres: İşçi Blokları Mahallesi 1500. Cadde ODC Alışveriş Merkezi No:9/1 Çankaya - Ankara

Tuğcu Fight Club Pt Studio

Yaşamkent

Ankara Yaşamkentte bulunan Tuğcu Fight Club PT Studio salonumuzda milli antrenörler eşliğinde ister birebir ister grup dersi olarak Pilates, Aletli refomer boks muay thai kick boks ,mma branşlarını yılların tecrübesi olarak vermekteyiz.

Tuğcu Fight Club PT Studio birebir özel dersler ayrıca grup dersleri boks, muay thai, kick boks ,mma branşlarında milli antrenörler eşliğinde özel dersler verilmektedir.
devamını oku...
Adres: Yaşamkent Mahallesi 3132 Sokak No:21 Yaşamkent-Ankara

Okay Köksal Güreş Okulu

Batıkent

devamını oku... Adres: Yeni Batı Mah. Palandöken Cad. No:58 Batıkent - Ankara


Thai chi derslerinde nefes ve denge vazgeçilemez iki unsurdur. Nefes alıp vermenin de bir yöntemi vardır. Çocuklar için spor yönü tercih edilmektedir. Böylece gelişimlerine olumlu katkı sağlayacaktır. Bedenin gelişiminde ve vücudun bölümlerini kontrolünü öğrenecektir.

Thai chi günümüzün yoğun iş stresin, kalabalık nüfustan, içinden çıkılmaz hale dönüşen trafik çilesinden bunalanların çoğunlukla tercih ettiği adrestir Ankara thai chi kursları. Böyle bir yaşamın içinde kişi sağlıklı düşünemez, doğru karalar alamaz, negatif duygular içinde hem kendisi mutsuz olurken aynı zamanda bu enerjisi etrafındaki insanları etkileyecektir. Oluşan bu durumlardan kendinizi ve sevdiklerinizi kurtarmak için tavsiyemiz thai chi kurslarıdır.

Önemli bir hatırlatma olarak şunu da belirtmek isterim; ciddi bir sağlık problemi yaşayanlar, hamileler, kritik tansiyon sorunu olan kişiler, kalp rahatsızlığı olanlar thai chi yapmak istiyorsa mutlaka doktor kontrolünün sonucuna ve doktorun önerisi ile hareket etmeleri gerekir. Bu hatırlatmayı siz değerli okuyucularımız sağlığınız değerli olduğu için yazmadan geçmek istemedim.

Ankara Thai chi kurslarında tüm halka kapılarını açarak herkesin öğrenmesini kolaylaştırmaktadır.

Herhangi bir savunma sanatı veya sporu ile uğraşmamış olanlar thai chi yapabilir miyim acaba? Çekincesini yaşamak yerine derslere gözlemci olarak katılarak böyle bir şarta gerek olmadığını kendi gözlemleri ile öğreneceklerdir.

Ne güç ne de başka bir unsur şart koşulmamaktadır. Çünkü thai chi nedir? Makalemizde de güç unsurunun herhangi bir öneminin olmadığını çoğu defa vurguladık. Sağlığı, huzuru, gevşemeyi özleyenler en yakınındaki bir thai chi kursuna kayıt yaptırarak bu özlemi sonlandırabilir. Ortamdaki ambiyans size bu imkanı fazlasıyla yaşatmaktadır.