BUDOKAİDO DERSİ FİYATLARI NELERDİR?

blog yazısı ekle !

BUDOKAİDO DERSİ FİYATLARI NELERDİR?

Savunma ve dövüş sanatları derslerine katılmak isteyen sporcuların akıllarında ki bir soru da ders fiyatlarının ne kadar olduğudur. Biz de budokaido savunma sporuna yeni başlayacak olan sizler için Ankara içerisinde budokaido dersleri veren spor salonları ve spor merkezlerinden fiyat konusunda detaylı bir araştırma yaptık. Fiyat konusunda Ankara ilimizi tercih etmemizin sebebi en merkezi ilimiz olmasından dolayı en düşük ve en yüksek bütçelerde budokaido dersleri verilmesidir. Yani herke için her bütçe için budokaido dersleri bulmanızın mümkün olduğu bir şehrimizdir. Ama öncelikle bu fiyatlar tamamen örnek amacıyla ve bazı semtteki spor merkezlerinden alınmış fiyatlardır. Bu ücret diğer şehirlerde ve hatta Ankara içerisinde bile değişiklik gösterebilir.



Krav Maga Ankara

Eryaman

devamını oku... Adres: Şehit Osman Avcı Mahallesi Göksu Prestij Konutları Kat:2 No:37 Eryaman - Ankara

Jet Spor Kulübü - Çukurambar

Çukurambar

devamını oku... Adres: İşçi Blokları Mahallesi 1500. Cadde ODC Alışveriş Merkezi No:9/1 Çankaya - Ankara

Jet Spor Kulübü

Ümitköy

devamını oku... Adres: Mutlukent Mahallesi 1936. Sokak No:10-3A Ümitköy-Ankara

Tuğcu Fight Club Pt Studio

Yaşamkent

Ankara Yaşamkentte bulunan Tuğcu Fight Club PT Studio salonumuzda milli antrenörler eşliğinde ister birebir ister grup dersi olarak Pilates, Aletli refomer boks muay thai kick boks ,mma branşlarını yılların tecrübesi olarak vermekteyiz.

Tuğcu Fight Club PT Studio birebir özel dersler ayrıca grup dersleri boks, muay thai, kick boks ,mma branşlarında milli antrenörler eşliğinde özel dersler verilmektedir.
devamını oku...
Adres: Yaşamkent Mahallesi 3132 Sokak No:21 Yaşamkent-Ankara

Şenol Kaysi Spor Akademisi

Gölbaşı

devamını oku... Adres: Gaziosmanpaşa Mahallesi 385.Cadde No:19/A (Gölbaşı İlçe Jandarma Yakını) Gölbaşı - Ankara

Kids Academy Gölbaşı

Gölbaşı

devamını oku... Adres: Şehit Ali Gaffar Okan Caddesi 2209. Sokak. No:5/B Gölbaşı – Ankara


Budokaido sporu savunma alanı içerisinde hizmet verilen bir spor dalıdır. Bu sebeple dersleri de birer gün ara ile haftada 3 gün olarak yapılmaktadır. Bunun birçok sebebi vardır. Daha detaylı bilgi edinmek istiyorsanız budokaido dersi süresi adlı makalemize de bir göz atabilirsiniz. 3 gün olarak yapılması hem çalışan kişilerin derslerden geri kalmasına engel olmakta hem de budokaido derslerinden sıkılmadan zevkle devam etmenizi sağlamaktadır. Spor salonları ve spor merkezleri aylık olarak ders ücretlerini tahsil ettiği için derslere de aylık olarak ödeme yapmanız gerekmektedir. Ders ücretleri ise başta da belirttiğimiz gibi Ankara içerisinde yaptığımız araştırmaya göre 55 TL ile 165 TL aralığında değişiklik gösterebilmektedir. Sizler de bir spor salonu ya da spor merkezine giderek sizin için özel fiyatlar isteyebilirsiniz.

Spor merkezleri ve spor kurslarının sayılarının arttığı günümüzde en büyük avantajları müşterilerine olmuştur. Yani sayılarının artması bir rekabet ortamının oluşmasına bu da oldukça avantajlı kampanyaların ortaya çıkmasını sağlamıştır. Ayrıca spor salonu ve spor merkezleri yılın belirli dönemlerine özel kayıt yapanlara fiyat konusunda büyük indirimler yaparak daha çok müşteri kitlesine hitap etmeyi amaçlamaktadır. Oldukça da başarılı olan bu sistemle her bütçeden birçok insana ulaşılarak onlarında özellikle budokaido derslerine katılabilmeleri sağlanmıştır. Ama yine de siz bir spor merkezine kayıt yaptırmak için özel fiyat isteyebilirsiniz.