KADINLAR İÇİN TAE BO

blog yazısı ekle !

KADINLAR İÇİN TAE BO

Tae bo aerobik, kickboks, yoga gibi sporların ve taekwondo, akido, judo, karate gibi savunma sporlarının karışımından oluşan bir Kardiyovasküler egzersiz türüdür. Bu tarz sporlara göre alışılagelmişin dışında ve heyecan verici bir rutini vardır. Tae bo'nun yaratıcısı Billy Blanks'tir. Tae bo karatedeki gibi yumruk ve tekme hareketlerini içerir ama tae bo'daki amaç kavga, mücadele etmek veya kendini savunmak değildir. Tek amacı hareketlerle forma kavuşmayı sağlamaktır. Bu sebeple de her zaman en fazla kadınların ilgisini çeken bir spor ve egzersiz türü olmuştur.


Jet Spor Kulübü

Ümitköy

devamını oku... Adres: Mutlukent Mahallesi 1936. Sokak No:10-3A Ümitköy-Ankara

Jet Spor Kulübü - Çukurambar

Çukurambar

devamını oku... Adres: İşçi Blokları Mahallesi 1500. Cadde ODC Alışveriş Merkezi No:9/1 Çankaya - Ankara

Move'n More Personal Training

Eryaman

devamını oku... Adres: Şehit Osman Avcı Mahallesi Malazgirt 1071.Cadde Göksu Hill Tower No:18 Eryaman - Ankara

Tuğcu Fight Club Pt Studio

Yaşamkent

Ankara Yaşamkentte bulunan Tuğcu Fight Club PT Studio salonumuzda milli antrenörler eşliğinde ister birebir ister grup dersi olarak Pilates, Aletli refomer boks muay thai kick boks ,mma branşlarını yılların tecrübesi olarak vermekteyiz.

Tuğcu Fight Club PT Studio birebir özel dersler ayrıca grup dersleri boks, muay thai, kick boks ,mma branşlarında milli antrenörler eşliğinde özel dersler verilmektedir.
devamını oku...
Adres: Yaşamkent Mahallesi 3132 Sokak No:21 Yaşamkent-Ankara


Bayanların bir spor ve ya egzersizi tercih etmesinin sebeplerinin en başında nitekim vücudunu forma sokmak ve daha fit bir görünüme kavuşmak amacı taşımaktadır. Tae bo'nun tüm hareketleri yüksek tempolu ve şevke getiren şarkılar eşliğinde yapılmaktadır. Bu da insanlara özellikle de bayanları daha motive edicidir. Tüm bu nedenlerden dolayı, tae bo diğer sporlara göre kadınlar tarafından daha çekici bulunmaktadır. Billy Blanks, tae bo'nun kadın-erkek ayrımı yapmayan, her cinsten insanın kolaylıkla yapabileceği ve yaparken de zevk alacağı bir egzersiz programı olduğunu belirtmiştir.

Tüm dünyada tae bo özellikle bayanlar tarafından yoğun bir ilgi görmektedir. Ülkemizde de bu durum son dönemlerde yaşanan yenilikler ve gelişmeler sayesinde tae bonun yoğun bir ilgi görmesini sağlamıştır. Nitekim bu gelişmelerin başında spor salonları ve spor merkezlerinin bayanlara yönelik hizmetlerinde iyileştirmeye gitmeleri yatmaktadır. Bunun yanı sıra çalışan bir bayansanız sizin için özel olarak haftanın belirli günlerinde ve saatlerinde tae bo dersleri verilebilmektedir. Bu sayede hem çalışabilir hem de tae bo egzersiz derslerine katılabilirsiniz. Özellikle Ankara spor salonu ve spor merkezlerinde bayanların tae bo ya yönelmeleri için birçok avantajlı fırsatlar sunulmaktadır. Gerek fiyat konusunda özel olarak yapılan kampanyalar olsun gerek ise de diğer konularda yapılan avantajlı tekliflerle bayanların ilgisini çekmek hedeflenmiştir. Siz de eğer Ankara'da yaşıyorsanız en yakınınızda ki spor salonuna ya da spor merkezine giderek tae bo egzersizleri hakkında çok daha detaylı bilgiler alabilirsiniz.