Jiu-Jitsu

Boks

Muay Thai

Kickboks

Aikido

Taekwondo

Wushu

Wing Tsun - (Wing Chun)

Karate

KickBoks

Boks

Aikido

Muay Thai

Ankara Savunma Sanatları Kursları

Ülkemizde insanların hiç istenen bir durum olmamakla beraber yaşadıkları kimi fiziksel sorunlara bağlı olarak ülkemizde özellikle son yıllarda başta Ankara olmak üzere pek çok yerde savunma sanatları kursları açılmaya başladı ve insanlar savunma sanatları kursları salonlarına çok rağbet gösteriyor. Nitekim Ankara'da da değişik semtlerde savunma sanatları kursları bulunuyor. Bu kurslara katılan bireyler spor hocaları dahilinde kendilerinin başına gelen fiziksel saldırılar karşısında nasıl korumalarını gerektiklerini öğreniyorlar ki, bu insanların aynı zamanda psikolojik olarak da kendilerini güvende hissetmelerini sağlıyor. Siz de Ankara'da savunma sanatları kursları hakkında detaylı bilgi almak isterseniz sitemizin ilgili sayfalarına bakmanız yeterli. Sitemizde bu eğitimi veren merkezlerin Ankara'da ki tüm iletişim ve adreslerine ulaşmak bir çırpıda ulaşmak mümkün.

Ankara Taekwondo

Ankara Taekwondo

Hiç teakwondo öğrenmeyi düşündünüz mü? Yoksa siz muhteşem teakwondo yapanlardan mısınız? Sonuçta teakwondo çıplak el ve ayakla yapılan Kore kökenli bir uzak doğu sporu ve ciddi anlamda teknikleri var. Bu sporu yapabilmek, kuşaklar atlamak her babayiğidin harcı değil. O yüzden de mutlaka bu alanda işini en iyi yapan yerlere ve hocalara gitmek şart. Yoksa Allah esirgesin, ciddi bir sorun yaşanabilir, fiziksel bir kazaya maruz kalabilirsiniz. Ankara'da yaşayanlar çok iyi biliyor ki alanında kendini kanıtlamış teakwondo hocalarının olduğu pek çok adres var ama yine de Ankara'da bana en yakın yerde, bana uyan zaman diliminde kendi seviyeme göre uygun hizmeti alabilirim diyorsanız lütfen web sitemizin Ankara teakwondo sayfalarına bakınız. Sitemizde Ankara'da size en doğru hizmeti verebilecek merkezlerin iletişim bilgilerini, adreslerini saniyeler içinde öğrenerek, hemen teakwondo yapmaya ya da geliştirmeye başlayabileceksiniz.

Ankara Boks

Ankara Boks

Kim Muhammed Ali'yi unutabilir ki? Bugün yaşı kırkın üzerinde olanlar için siyah beyaz televizyon döneminin efsane boks sporcusudur. Boksu özellikle Ülkemizde sevdiren adamdır bizzat kendisi. Ama siz de ülkemizin gururu bir boks sporcusu olmak isterseniz o zaman web sayfamızın Ankara boks salonları sayfalarına mutlaka bir bakmalısınız. Sitemize girdiğinizde de göreceğiniz üzere Ankara içinde yer alan boks alanında kendini kanıtlamış deneyimli hocalar ile boks sporunu en ince detayına kadar öğrenip, efsane bir boksör olabileceğiniz adresler bulabilirsiniz. Yoksa ben Ankara'da bu işi hobi olarak öğrenmek istiyorum diyorsanız onun için de Ankara boks kursları sayfalarımıza bakmanız yeterli. Her türlü seçenek sonuçta mevcut.


Ankara Kickboks

Ankara Kickboks

Peşinen söyleyelim kickboks boks değildir. Kickboks yumruk, tekme, diz ve sınırlı clinch uygulamalarının bir araya getirilmesiyle oluşturulmuş eklektik bir dövüş sporudur. Ülkemizde bu alanda ciddi çalışmalar yapan bir kickboks federasyonu mevcuttur ve Ankara'da tüm tekniklerin doğru bir biçimde öğrenilebileceği Ankara kickboks merkezleri bulunuyor. Bu adreslere gidererek Ankara'da dilerseniz bu sporu geliştirebilir, dilerseniz öğrenebilir ya da kicbkoks yapabilirsiniz. Ankara'da kickboks sporu çok özel bir kurs nereden öğrenebilirim diyor iseniz o zaman sitemizin Ankara kicboks sayfalarına girerek, nerede ne var öğrenebilir, adreslerine, telefon bilgilerine ulaşabilir, sonra da kendiniz orada bu spor dalında harikalar yaratabilir, belki de ülkemizin dünya çapında kickboks yıldızı olabilirsiniz.

Ankara Muay Thai

Ankara Muay Thai

Yoksa siz hala muay thai ismini hiç duymadınız mı? Oysa Uzakdoğu'nun en önemli spor dallarından birisi. Tayland kökenli bir spor dalı muay thai. Tayland boksu da denilen muay thai bir dövüş sporu. Bu spor dalında ülkemizde özel bir federasyonu bulunuyor ve bu da son derece özel, önemli spor dallarından birisi. Lakin öğrenilmesi de zor, öğreten yerler de çok fazla değil. Ankara'da yine de muay thai öğrenmek isteyenler için farklı alternatifler bulunuyor. Ankara aynı zamanda bu spor dalında ciddi anlamda uzmanlaşmış, gidip Tayland'da bu işin tüm inceliklerini öğrenen sporcular da var ki siz de Ankara muay thai sporunu öğrenmek, bilgi almak ve bu sporun tüm inceliklerini öğrenmek isterseniz web sitemizin muay thai spor sayfalarına bakmanız yeterli.

Ankara Aikido

Ankara Aikido

Japonlar belki de dünyanın en kendine özgü topluluğu. Her alanda kendilerinin imzalarını açık ara atan bir uygarlık. Nitekim kendilerine has modern bir savaş sanatı da geliştirmiş ve buna verilen isim sizlerin de çok iyi bildiği üzere aikido. Japonlar aikido ile savaşın da bir sanat olabileceğini gösteriyor. Nitekim sadece Japonya'da değil, tüm dünyada da, Ankara'da çok önemli. Ankara'da bu işin erbaplarına da rastlamak mümkün. Siz de Ankara'da aikido hocalarından son derece özel, huzur veren aikido ruhuna uygun merkezlerde bu savaş sanatının tüm inceliklerini öğrenmek isterseniz web sitemizin Ankara aikido sayfalarına bakmanız yeterli. İddia ediyoruz ki siz de bu merkezlere, bu hocalara giderek, işin tüm püf noktalarını en ince ayrıntılarına kadar öğrenerek en an Japonlar kadar aikido yapabileceksiniz.

Ankara MMA

Ankara MMA

MMA nedir mi? Yoksa MMA nedir bilmiyor musunuz? O zaman hemen uzun ismini söyleyelim: Mix Martial Art. Bu da size bir şey ifade etmedi. O zaman şöyle diyelim bu bir dövüş sanatı. Ya da diğer bir deyiş ile kafes dövüşü. MMA öğrenirken başta bolca yıpranacağınız garanti. Ankara' da bu alanda hizmet veren oldukça nitelikli yerler. Ankara'da MMA salonları içinde hani çok da yıpranmadan, en hızlı biçimde bu sporu nam-ı diğer kafes dövüşünü öğrenebilirim diye düşünüyorsanız sitemizin Ankara MMA sayfalarına bakmanız yeterli. Neden Ankara dünya çapında bir MMA sporcusu çıkarmasın ve o siz olmayasınız ki?

Ankara Judo

Ankara Judo

Dövüş sporları son derece kapsamlı bir spor dalı. Judo da dövüş sporları içinde dünya çapında en çok yapılan ve bilinen dövüş sporlarından birisi. Judo Japonca bir sözcük ve nezaket yolu anlamına geliyor ki, bu dövüş sporu diğer spor dallarına göre daha başka incelikler içeriyor. Ankara'da judo öğrenilebilecek pek çok adres var ama eğer Ankara'da judo merkezleri arasında seçim yapmakta zorlanıyor iseniz o zaman sitemizin Ankara Judo sayfalarına bakmanızda fayda var. Sitemizde Ankara judo merkezlerinin adres, telefon ve diğer bilgileri bulunuyor. Buradan edineceğiniz bilgiler doğrultusunda Ankara'da size en yakın, en uygun saatlerde hizmet veren bir judo merkezinde bu çok özel sporu öğrenebilirsiniz.

Ankara Karate

Ankara Karate

Karate deyip geçmemeli. Tarihi oldukça eski. Öyle ki karate geçmişi 6. Yüzyıla kadar dayanan ve Japonya'dan dünyaya yayılan en eski spor ve dövüş oyunu. Hatta Karate Kid isimli bir film var ki dünya çapında kült olmuş durumda. Ankara'da bu dünyanın en eski sporlarından birini öğrenebileceğiniz kuşkusuz pek çok adres var. Bu adresler içinde benim semtime en yakın Ankara'da nerede karate kursu var diye merak ediyor iseniz girin Ankara Karate sayfamıza ve size en yakın merkez nerede, tam adresi nasıl, telefon numaraları nedir, hangi saatlerde açık öğrenin ve Ankara'da nerede yaşarsanız yaşayın bu çok özel oyunu öğrenin. Üstelik bu hem bir spor hem de bir dövüş tekniği.

Ankara Brazilian Jiu-Jitsu

Ankara Brazilian Jiu-Jitsu

Hiç bilmeyenler için Brazilian Jiu-Jitsu ifadesi hiçbir şey ifade etmeyebilir. Sanmayın dövüş sporları sadece Uzakdoğu insanlarına has. Bu spor dalı adından da anlaşılacağı üzere Brezilya'dan dünyaya yayılmış durumda. Ankara'da Brazilian Jiu-Jitsu merkezlerinden alacağınız doğru bir eğitimde de göreceğiniz üzere hem beynin, hem fiziğin düzgün olarak çalışmasını sağlayan çok özel bir spor dalı olup, Ankara'da da bu alanda çok özel hizmet veren kurslar var. Sonuçta Brazilian Jiu-Jitsu kursları işin erbabından alınması gereken bir eğitim. Siz Ankara'da nerelerde Brazilian Jiu-Jitsu öğrenebilirim diyor iseniz o zaman lütfen sitemizin Ankara Brazilian Jiu-Jitsu sayfalarını dikkatlice inceleyin. İncelediğinizde size uyan çok doğru bir merkezi bulabilecek ve gönül rahatlığı ile devam edebileceksiniz.