THAİ CHİ DERSİ HAFTADA KAÇ SAAT SÜRER?

blog yazısı ekle !

THAİ CHİ DERSİ HAFTADA KAÇ SAAT SÜRER?

Thai chi savunma sanatının Türkçe karşılığı olarak mükemmel güç anlamları vardır. İnsanın enerjisini fark etmesini sağlayarak bu enerjiyi doğru ve bilinçli kullanmayı öğrenir.

Thai chi diğer savunma sporlarından çok farklıdır. Diğer savunma sporlarında tüm kaslar çelik gibi sert ve hazır halde tutulurken thai chi de bütün kaslar serbest ve gevşek konumdadır. Bu durumda kendini savunur sporcu. Güç olarak zayıf olan kişi sert ve güçlü olana karşı kendini koruyacaktır. İlkeleri bu kural üzerine oturtulmuştur.




Thai chi kurslarının dersleri haftada kaç saat sürer? Merak edenlere bu sorunun cevabını verelim; ankara ilini seçtik ve araştırmalarımızın sonucunda thai chi dersi haftada 2 ya da 3 günde yapılmaktadır. Günlük ders süreleri ise 1 veya 1 buçuk saatlik süreyi kapsar.

Jet Spor Kulübü

Ümitköy

devamını oku... Adres: Mutlukent Mahallesi 1936. Sokak No:10-3A Ümitköy-Ankara

Jet Spor Kulübü - Çukurambar

Çukurambar

devamını oku... Adres: İşçi Blokları Mahallesi 1500. Cadde ODC Alışveriş Merkezi No:9/1 Çankaya - Ankara

Tuğcu Fight Club Pt Studio

Yaşamkent

Ankara Yaşamkentte bulunan Tuğcu Fight Club PT Studio salonumuzda milli antrenörler eşliğinde ister birebir ister grup dersi olarak Pilates, Aletli refomer boks muay thai kick boks ,mma branşlarını yılların tecrübesi olarak vermekteyiz.

Tuğcu Fight Club PT Studio birebir özel dersler ayrıca grup dersleri boks, muay thai, kick boks ,mma branşlarında milli antrenörler eşliğinde özel dersler verilmektedir.
devamını oku...
Adres: Yaşamkent Mahallesi 3132 Sokak No:21 Yaşamkent-Ankara

Okay Köksal Güreş Okulu

Batıkent

devamını oku... Adres: Yeni Batı Mah. Palandöken Cad. No:58 Batıkent - Ankara


Ankara thai chi kurslarında derslere devam edilmesi durumunda bu sürede daha da kısalabilir. Böylece düzenli devam eden sporcuların thai chi öğrenimini kolaylaştıracağından sürede buna bağlı olarak kısalacaktır.

Thai chi dersleri programlar doğrultusunda hafta içi ve hafta sonu yapılmaktadır. Sporcu kendine uygun süreyi kendine seçerek derslere katılımlar sağlanmak amaçlanır. Bu ders sürelerinden sonra hayatınız değişecek thai chi yaşamınızın yöntemini ve stratejisini oluşturacaktır. Uzun süreli bir savunma sporudur thai chi.

Thai chi derslerine bireysel katılım sağlanabileceği gibi arkadaş grubu olarak derse katılabilirsiniz. Böyle olunca ders fiyatlarında indirim kazanmanız mümkün olabilir. Ankara thai chi kurslarında bu tür avantajları müşterilerine sık sık oluşturmaya çalışmaktadır.

Ankara Thai chi kurslarında temel hareketlerden başlayarak aşamalı olarak sırası ile dönüşler, yang teknikleri, yumruklar kısacası dövüş teknikleri öğretilmektedir. Bunlardan başka;

  • Chen stili
  • Hao (wu shi) stili
  • Hu lei stili
  • Sun stili
  • Wu stili
  • Yang stili
  • Zhao bao stili
Bu stiller antrenörler tarafından profesyonel bir şekilde öğretilmektedir. İnternet üzerinden izleyeceğiniz videolar sadece bir kısmını içerir. Bütün bilgiler kesintisiz olarak Ankara thai chi kurslarında öğretilmektedir. Böylece merak ettiğiniz, kafanıza takılan soruları hocalarınız ile paylaşmanızda mümkündür. kısacası her ayrıntı sizler için düşünülmüştür.