BUDOKAİDO DERSİ

blog yazısı ekle !

BUDOKAİDO DERSİ

Budokaido dersleri öğrencilerin ve sporcuların seviyelerine uygun bir şekilde hazırlanan programlarla uygulanır. Öncelikle budokaido dersine kimler katılabilir adlı makalemizi okuyarak bir başlangıç yaparsanız budokaido dersleri adlı makalemiz daha anlaşılabilir olacaktır. Ama yine de biz sizler için budokaido dersleri hakkında Ankara da ki bazı spor merkezleri ve spor kurslarında budokaido kurslarında verilen dersleri sizler için araştırdık. Ama yine de belirtmemizde fayda vardır ki her hocanın ders işleyişi ve ders içeriği değişiklik gösterebilmektedir. Çünkü budokaido uzman hocaları tecrübeli ve deneyimli hocalar oldukları için kendilerine özgü ders içeriği, teknik ve hareketler ortaya çıkarmışlardır. Bu sebeple tek bir ders içeriği olmadığı için biz sadece genel olarak budokaido ders içeriklerinden bahsedeceğiz.



Krav Maga Ankara

Eryaman

devamını oku... Adres: Şehit Osman Avcı Mahallesi Göksu Prestij Konutları Kat:2 No:37 Eryaman - Ankara

Jet Spor Kulübü

Ümitköy

devamını oku... Adres: Mutlukent Mahallesi 1936. Sokak No:10-3A Ümitköy-Ankara

Jet Spor Kulübü - Çukurambar

Çukurambar

devamını oku... Adres: İşçi Blokları Mahallesi 1500. Cadde ODC Alışveriş Merkezi No:9/1 Çankaya - Ankara

Tuğcu Fight Club Pt Studio

Yaşamkent

Ankara Yaşamkentte bulunan Tuğcu Fight Club PT Studio salonumuzda milli antrenörler eşliğinde ister birebir ister grup dersi olarak Pilates, Aletli refomer boks muay thai kick boks ,mma branşlarını yılların tecrübesi olarak vermekteyiz.

Tuğcu Fight Club PT Studio birebir özel dersler ayrıca grup dersleri boks, muay thai, kick boks ,mma branşlarında milli antrenörler eşliğinde özel dersler verilmektedir.
devamını oku...
Adres: Yaşamkent Mahallesi 3132 Sokak No:21 Yaşamkent-Ankara

Kids Academy Gölbaşı

Gölbaşı

devamını oku... Adres: Şehit Ali Gaffar Okan Caddesi 2209. Sokak. No:5/B Gölbaşı – Ankara

Şenol Kaysi Spor Akademisi

Gölbaşı

devamını oku... Adres: Gaziosmanpaşa Mahallesi 385.Cadde No:19/A (Gölbaşı İlçe Jandarma Yakını) Gölbaşı - Ankara


Budokaido dersleri haftada 3 gün olarak yapılır ve her bir ders süresi ise 1 ila 1 buçuk saat civarında sürmektedir. Bu süre kısa gibi görünse de aslında oldukça yeterli bir süre olduğu belirlenmiştir. Yani budokaido savunma sporu için optimum olan süre kesinlikle 1 saattir ve bu süre mümkün olduğunca geçirilmemesinde fayda vardır. Diğer bir yandan budokaido öğrencileri için özel olarak hazırlanmış sınıflarda kişilere özel olarak hazırlanmış ders zamanlarında derslere katılabilirsiniz. Yani uzman budokaido hocalarının özel olarak dikkat ettikleri en önemli husus nitekim derslere devam konusudur. Bu nedenle sizlerin derslere rahatlıkla devam edebileceğiniz şekilde ders başlangıç ve bitiş zamanları ayarlanır ve öğrencilere uygulanır.

Budokaido dersleri, öğrencileri derslerden soğutmadan devam edebilmeleri için özel olarak içerikler ayarlanmıştır. Budokaido savunma sanatının diğer savunma sanatlarına nazaran daha yumuşak hareketler ve teknikler içermesinden dolayı usta antrenörler ve hocalar öğrencilerine çok daha eğlenceli bir ders sunma imkanı bulabilmektedir. Hatta birçok kişiye de bu derslerde budokaido savunma sanatı ile spor sevdirilmiş ve sürekli olarak daha geniş kitlelere yayılması sağlanmıştır. Budokaido ders içeriği konusunda da daha önceden bahsettiğimiz gibi her spor kursunda ve spor merkezinde değişiklik gösterebildiği için daha detaylı ders içeriği hakkında bilgi almak istiyorsanız size en yakın budokaido kursu hocalarına danışabilirsiniz.