BRAZİLİAN JİU JİTSU DERSİ FİYATLARI

blog yazısı ekle !

BRAZİLİAN JİU JİTSU DERSİ FİYATLARI

Brazilian Jiu jitsu dersleri; her savaş, dövüş ve savunma sporunda olduğu gibi haftanın 3 günü yapılacak şekilde ayarlanır. Bunun sebebi ise birer gün ara ile dinlenerek derslere devam etmenizdir. Çünkü özellikle bir savunma ve dövüş sporunun bu şekilde yapılmasının birçok sağlık yönünden sebepleri vardır. Ayrıca bütün spor dallarında ki amaç sporcuyu sıkmadan antrenmanlara ve derslere sürekli olarak devam edebilmesini sağlamaktır. Bu yüzden haftada 3 gün olarak derslerin yapılması sporcular için oldukça büyük avantaj sağlamaktadır.



Ama bizim burada incelediğimiz konu BJJ'nin haftalık ders saati değil ders saati ücretleridir. İşte bizde bu konu ile ilgili olarak Ankara içerisinde bulunan birçok spor kursu ve spor merkezlerinden Brezilian Jiu jitsu dersleri ücretlerini sizler için öğrendik. Burada ki amacımız; BJJ sporuna yeni başlamak isteyen sporcuların akıllarında ki sorulara cevap olabilmemizdir. Özellikle belirtmeliyiz ki bu fiyatlar tamamen örnek niteliğinde olup başka illerde ve spor salonlarında bile değişiklik gösterebilir. Ve hatta yılın dönemlerinde bile fiyatlar değişiklik gösterebilmektedir.

Krav Maga Ankara

Eryaman

devamını oku... Adres: Şehit Osman Avcı Mahallesi Göksu Prestij Konutları Kat:2 No:37 Eryaman - Ankara

Jet Spor Kulübü - Çukurambar

Çukurambar

devamını oku... Adres: İşçi Blokları Mahallesi 1500. Cadde ODC Alışveriş Merkezi No:9/1 Çankaya - Ankara

Şekerspor 06 Spor Okulu Çayyolu

Çayyolu

devamını oku... Adres: Çayyolu Mahallesi 2677. Cadde Santra Konutları C Blok No:7 Çayyolu-Ankara

Jet Spor Kulübü

Ümitköy

devamını oku... Adres: Mutlukent Mahallesi 1936. Sokak No:10-3A Ümitköy-Ankara

Quads Team

Çayyolu

devamını oku... Adres: Konutkent Mahallesi 3028. Cadde 16-B/10 Kule Evo Çayyolu-Ankara

Tuğcu Fight Club Pt Studio

Yaşamkent

Ankara Yaşamkentte bulunan Tuğcu Fight Club PT Studio salonumuzda milli antrenörler eşliğinde ister birebir ister grup dersi olarak Pilates, Aletli refomer boks muay thai kick boks ,mma branşlarını yılların tecrübesi olarak vermekteyiz.

Tuğcu Fight Club PT Studio birebir özel dersler ayrıca grup dersleri boks, muay thai, kick boks ,mma branşlarında milli antrenörler eşliğinde özel dersler verilmektedir.
devamını oku...
Adres: Yaşamkent Mahallesi 3132 Sokak No:21 Yaşamkent-Ankara

Elit Sporcular Spor Kulübü

Balgat

devamını oku... Adres: Oğuzlar Mahallesi Osmanlı Caddesi No:12/B Balgat-Ankara

Okga Güreş Akademi

Batıkent

OKGA olarak Misyonumuz;

Spor, ahlak, kişilik ve eğitim ile iç içe bir ortamda, bilimsel yöntemlerle eğitilmiş, çağdaş, üreten, sorgulayan, bilinçli ve potansiyelini ortaya çıkartan bireyler yetiştirmektir.

OKGA olarak Vizyonumuz ise;

Kurucumuz ve Sahibi olan,
AVRUPA Şampiyonu ve DÜNYA İkincisi, aynı zamanda Survivor 2019. Finalisti Okay köksal gözetiminde en son model ve modern, Uygun tesis, ekipman, sistem ve personele sahip olarak;

Faaliyet gösterilen tüm branşlarda sporcularımızın olimpik hedef doğrultusunda, spor ve sporcu ahlakı kazandırmak ileriye dönük hedefler belirleyerek ulusal ve uluslararası alanda maksimum başarıyı ortaya koyabilecekleri,
Sporu yaşam biçimi haline getirmiş bireylerin sportif yaşam hedeflerine ulaşabilecekleri,
Ve tüm paydaşların aidiyet duygusu hissederek bir parçasını oluşturabilecekleri ortamları yaratmak ve sürdürülebilir bir yapıda
Türkiye'nin ilk gözde Spor Kulübü olmaktır.devamını oku...
Adres: Yeni Batı Mahallesi Palandöken Caddesi No:58 Batıkent-Ankara


Ankara içerisinde birkaç spor salonu ve spor merkezinde ki BJJ ders ücreti için yaptığımız araştırmada haftalık ders ücreti olarak 75 TL ile 165 TL aralığında bir fiyat aralığı olduğunu belirledik. Ama yukarıda da bahsettiğimiz gibi bu ücretler tamamen değişken olduğu gibi sizler için özel fiyat teklifleri sunulabilir. Bu nedenle en doğrusu sizin en yakınızda ki BJJ kursu hocaları ile görüşerek bir fiyat istemek olacaktır. Ayrıca spor salonları ve spor merkezlerinin sayılarının artması da bu alanda rekabetin artmasına neden olmuştur. Bu da müşterilere olumlu bir şekilde fiyatların düşmesi olarak geri yansımıştır. Diğer bir taraftan spor salonları ve spor merkezleri yılın belirli dönemlerinde daha çok müşteri çekebilmek adına farklı kampanyalar düzenleyerek çok uygun fiyatlara BJJ derslerine kayıtlar yapmaktadırlar. Ama yukarıda belirttiğimiz gibi bu fiyatlar her zaman ve her yerde aynı olması beklenemez. Biz sadece sizlere bir örnek teşkil etmesi amacıyla Ankara da bazı spor salonu ve spor merkezlerinden edindiğimiz bilgileri sizlerle paylaştık.